Warta Industri

Maot casting palapis

2021-01-18
1. Naon lapisan casting casting?
Ngajawab: Salami dina prosés produksi die-casting, bahan sistem pelinciran nyemprot sareng ipis dina témbok rongga, permukaan inti, kapang sareng bagian mesin gesekan mesin die-casting (sapertos slider, elemen ejector, punches sareng kamar suntikan) Campuran biasana dikenal salaku palapis logam paéh-nagara kuring.
2. Naon fungsi palapis casting casting?
Jawaban: (1) Ngajaga kinerja pelinciran anu saé dina suhu luhur;
(2) Dina raraga nyingkahan pangaruh érosi tina alloy cair suhu luhur dina permukaan rongga, nyegah fenomena kapang nempel, sareng ningkatkeun kaayaan damel modél;
(3) Ningkatkeun formability tina alloy ku ngirangan konduktivitas termal modél sareng ngajaga fluidity tina alloy molten
(4) Ngurangan gesekan antara casting sareng kapang anu ngabentuk téknologi bagian tina perusahaan, kukituna ngirangan ageman inti sareng rongga, manjangkeun umur jasa kapang sareng ningkatkeun kualitas permukaan casting.
3. Naon sarat urang pikeun palapis die-casting?
Jawaban: (1) Titik volatilisasi handap, sareng énergi éncér volatilisasi gancang dina 100 ~ 150â „ƒ.
(2) Mantel alus;
(3) Teu aya pangaruh anu korosif kana modél sareng casting;
(4) Pelumasan anu saé;
(5) Kinerja stabil;
(6) Teu aya bau anu khusus, teu aya gas anu ngabahayakeun bakal diendap atanapi diurai dina suhu luhur;
(7) prosés persiapan saderhana;
(8) Suplai réa sareng harga murah.
4. Naon palapis die-casting alloy aluminium anu biasa dianggo?
Jawaban: (1) Mesin mesin grafit + mesin, dianggo pikeun pamekaran ngabentuk téknologi, kalayan langkung seueur pukulan suntik sareng langkung seueur kamar suntikan;
(2) Minyak + bitumen, babandinganna 85/15, bitumen dipanaskeun janten 80â „ƒ teras dilebur, minyak dicampurkeun rata, anu tiasa nyegah tancep kapang.