Warta Industri

Kaunggulan tina roda nyarios sareng roda maot pikeun motor

2021-01-18

      Roda nyarios (anu saterasna ieu disebatna roda nyarios) didamel ku Renault taun 1869. Éta dianggo pikeun sapédah sareng teras dikembangkeun janten motor sareng mobil. Juru bicara ditimukeun mimiti pisan, sareng téknologi na parantos asak pisan. Éta ngagaduhan kaunggulan ieu:

1. koefisien Reel, élastisitas anu saé, sareng résistansi dampak anu saé. Kusabab strips tumpang tindih sareng élastisitas tinggi sareng ngagantian tinggi ditampi dina hub roda sapanjang arah analisis anu tangen, pangaruh pasar éksternal tiasa disangga sareng dibubarkeun ku strip anu tumpang tindih dina waktosna, sahingga produk roda Momen pangaruhna lemah. Sadaya mobil anu kasohor tina kajawaraan motor lintas-dunya nganggo gulungan. Sadaya sapédah kota gunung ogé nganggo gulungan. Bayangkeun teu ngarareunah naek sapédah roda dina jalan gunung.
2. Kabayang kawatna beurat beurat, sareng résistansi aliran hawa leutik nalika muter. Pamakéan roda kawat pikeun kendaraan leutik-kapindahan tiasa ngabantosan murid ningkatkeun dorong gawéanna / babandingan beurat, konvérsi rasio dorong-to-beurat, sareng percepatan sareng kinerja nanjak kendaraan langkung saé. Dina watesan kalapa, aranjeunna langkung alit tibatan anu sami modélna.
3. Biaya pameseran / perawatan / gaganti roda kawat waja langkung handap tina modél anu sami, sareng asesorisna langkung lami. Upami rusak, produk anu saé tiasa dipendakan di daerah terpencil.


     Roda casting mati, biasa dikenal salaku roda pelat sareng kolom, ngagaduhan kaunggulan utami:

1. Roda plat gaduh kaku anu saé sareng pangiriman torsi gancang. Kusabab lepatna, transmisi torsi lags di tukangeun kabayang cakram, gulungan henteu cocog pikeun mobil balap ageung sareng torsi instan anu ageung, janten jarang mobil tanpa roda disk. Roda ngagiling bentuk disk tiasa nahan beban anu ageung, tapi upami pangaruhna ageung teuing, éta bakal nyababkeun deformasi atanapi retakan anu teu tiasa dibalikkeun (sababaraha diantarana halus pisan sareng sesah dideteksi). Jalma anu resep ngagunakeun skuter salaku kendaraan luar angkasa kedah merhatoskeun.
2. Ékséntrisitas tina roda datar umumna langkung saé tibatan kelas anu sami. Salami katepatan kapang anu luhur, éksentrisitas kabayang pelat tiasa dikontrol pisan rendah, sareng roda linier kedah ngémutan faktor-faktor sapertos kasalahan panjang. Ku alatan éta, nalika laju kabayangna tinggi, roda pelat relatif stabil sareng geter anu disababkeun ku pusat gravitasi ékséntrik leutik, anu ogé nguntungkeun pikeun mobil gancang-gancang. stabilitas.
3. Upami roda pelat henteu tunduk kana dampak instan anu ageung, umumna langkung awét tibatan roda kawat waja, sareng langkung tahan karat sareng tahan korosi dibanding roda kawat waja.