Warta Industri

  • 1. Naon pelapis casting die? Jawaban: Dina prosés produksi die-casting, bahan sistem pelinciran semprot sareng ipis dina témbok rongga, permukaan inti, cetakan sareng bagian gesekan mesin die-casting (sapertos slider, elemen ejector, punches sareng rohangan suntikan) Campuran ieu biasana dikenal salaku palapis logam paéh-pati nagara kuring.2. Naon fungsina pelapis casting casting? Jawaban: (1) Ngajaga kinerja pelinciran anu saé dina suhu anu luhur;

    2021-01-18

  • Roda nyarios (anu saterasna ieu disebatna roda nyarios) didamel ku Renault taun 1869. Éta dianggo pikeun sapédah sareng teras dikembangkeun janten motor sareng mobil. Juru bicara ditimukeun mimiti pisan, sareng téknologi na parantos asak pisan. Éta ngagaduhan kaunggulan ieu:

    2021-01-18

 1