Produk casting casting mesin CNC
  • Air ProProduk casting casting mesin CNC

Produk casting casting mesin CNC

Tempat Asalna: Dongguan, Guangdong, Cina
Ngaran mérek: Yiwei
Bahan: Aluminiumã € cuprumã € aluminiumã € stainlessã € beusi
Ngaran produk: casting séng sareng alloy aluminium

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk


Detil Gancang ngeunaan produk casting casting Mesin CNC


Tempat Asalna:

Dongguan, Guangdong, Cina

Ngaran mérek:

Yiwei

Bahan:

Aluminiumã € cuprumã € aluminiumã € stainlessã €beusi

Ngaran Produk:

Séng sareng alloy aluminium casting casting

Jasa:

OEM \ ODM

Perawatan permukaan:

sakumaha per pamundut konsumén

Prosés:

digital dikawasa bubut

Sertifikasi:

TS16949 / ISO9001

Diménsi:

Ukuran ngarobih

Tanggal pangiriman:

25 dinten saatos mayar


Pedaran Produk produk casting Die mesin CNC


Bungkusan & Pangiriman produk casting casting Mesin mesin CNC

Rincian bungkusan

Kantong poli / kantong gelembung + karton + palét, palabuhan canprovide, port Shekou, port Huangpu numutkeun sarat konsumén.


FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.
Q: Naon anu tiasa urang laksanakeun pikeun anjeun?
A: 1. Ngadamel solusi anu optimal pikeun ngirangan biaya anjeun.
2. Ngahasilkeun ide vour sareng desian pikeun produk.
3. laporan pamariksaan sareng pamariksaan kualitas.
4. jasa ékspor Profesional.
Q: Dupi anjeun ngadamel bagian dumasar kana sampel?
A: Leres, urang tiasa ngukur dumasar kana sampel anjeun sareng ngadamel toolingdie.
Q: Naha milih kami?
A: 1. Peralatan lengkep canggih.
2. Tim P&P Profesional.
3. Tim kontrol kualitas anu dialaman.
4. Tim penjualan pangsaéna.
T: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: kapang: 50% denosit + 50% saatos sampel disatujuan. Produksi angkatan: deposit 30% + 70% sateuacan kintun.





Tag Panas: Produk casting casting mesin CNC, Cina, Kualitas, Harga, Pabrik