Perumahan matak paéh pikeun alat listrik
  • Air ProPerumahan matak paéh pikeun alat listrik

Perumahan matak paéh pikeun alat listrik

Tempat Asalna: Dongguan, Guangdong, Cina
Ngaran mérek: Yiwei
Bahan: Aluminiumã € Zine-alloy
Ngaran produk: casting séng sareng alloy aluminium

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Detil Gancang ngeunaan perumahan cast Die pikeun alat listrik


Tempat Asalna:

Dongguan, Guangdong, Cina

Ngaran mérek:

Yiwei

Bahan:

Aluminiumã € Zine-alloy

Ngaran Produk:

Séng sareng alloy aluminium casting casting

Jasa:

OEM \ ODM

Perawatan permukaan:

sakumaha per pamundut konsumén

Prosés:

Precision maot casting

Sertifikasi:

TS16949 / ISO9001

Diménsi:

Ukuran ngarobih

Tanggal pangiriman:

25 dinten saatos mayar


Pedaran Produk perumahan cast Die pikeun alat listrik


Bungkusan & Pangiriman perumahan matak Die pikeun alat listrik

Rincian bungkusan

Kantong poli / kantong gelembung + karton + palét, tiasa nyayogikeun palabuhan, palabuhan Shekou, palabuhan Huangpu numutkeun sarat konsumén.




FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
A: Kami pabrik plus perusahaan dagang
Q: Naon anu tiasa urang laksanakeun pikeun anjeun?
A: 1. Ngadamel solusi anu optimal pikeun ngirangan biaya anjeun.
2. Ngahasilkeun ide vour sareng desian pikeun produk.
3. laporan pamariksaan sareng pamariksaan kualitas.
4. jasa ékspor Profesional.
Q: Dupi anjeun ngadamel bagian dumasar kana sampel?
A: Leres, urang tiasa ngukur dumasar kana sampel anjeun sareng ngajantenkeun tooling maot.
Q: Naha milih kami?
A: 1. Kami gaduh alat-alat canggih sareng téknologi anu sampurna

2. Tim P&P Profesional.
3. Tim kontrol kualitas anu dialaman.
4. Kami gaduh tim penjualan anu pangsaéna sareng tim pameseran kualitas.
T: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: kapang: 50% deposit pikeun kapang + 50% saatos persetujuan sampel. Produksi angkatan: deposit 40% pikeun urutan + 30% pikeun produksi masal + 30% kanggo kiriman.

Tag Panas: Perumahan matak paéh pikeun alat listrik, Cina, Kualitas, Harga, Pabrik