Bubut otomatis ngolah bagian tambaga
  • Air ProBubut otomatis ngolah bagian tambaga

Bubut otomatis ngolah bagian tambaga

Tempat Asalna: Dongguan, Guangdong, Cina
Ngaran mérek: Yiwei
Bahan: Aluminiumã € cuprumã € aluminiumã € stainlessã € beusi
Ngaran produk: casting séng sareng alloy aluminium

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk


Detil Gancang ngeunaanBubut otomatis ngolah bagian tambaga


Tempat Asal:

Dongguan, Guangdong, Cina

Ngaran Brand:

Yiwei

Bahan:

Aluminiumã € cuprumã € aluminiumã € stainlessã €beusi

Ngaran Produk:

Séng sareng alloy aluminium casting casting

Jasa:

OEM \ ODM

Surfacetreatment:

pamundut konsumén asper

Prosés:

digital dikawasa bubut

Sertifikasi:

TS16949 / ISO9001

Diménsi:

Ukuran Customized

Tanggal pangiriman:

25dinten mayar


Pedaran Produk tinaBubut otomatis ngolah bagian tambaga

Bubut otomatis ngolah bagian tambaga

Bungkusan & Pangiriman tinaBubut otomatis ngolah bagian tambaga
Rincian bungkusan

Polybag / kantong gelembung + karton + palét, tiasa nyayogikeun palabuhan, palabuhan Shekou, port Huangpu numutkeun sarat konsumén.


FAQ

Q: Dupi anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?
A: Kami pabrik.
Q: Naon anu tiasa urang laksanakeun pikeun anjeun?
A: 1. Ngadamel solusi anu optimal pikeun ngirangan biaya anjeun.
2. Ngahasilkeun ide vour sareng desian pikeun produk.
3. laporan pamariksaan sareng pamariksaan kualitas.
4. jasa ékspor Profesional.
Q: Dupi anjeun ngadamel bagian dumasar kana sampel?
A: Leres, urang tiasa ngukur dumasar kana sampel anjeun sareng ngadamel toolingdie.
Q: Naha milih kami?
A: 1. Peralatan lengkep canggih.
2. Tim P&P Profesional.
3. Tim kontrol kualitas anu dialaman.
4. Tim penjualan pangsaéna.
T: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: kapang: 50% denosit + 50% saatos sampel disatujuan. Produksi angkatan: deposit 30% + 70% sateuacan kintun.

Tag Panas: Lathes otomatis ngolah bagian tambaga, Cina, Kualitas, Harga, Pabrik