Tentang Kami

    Dongguan Yiwei Precision Hardware Co., Ltd. didirikeun taun 2010. Kusabab didirikeunna, kami parantos teras-teras ngagentos pelanggan, nuturkeun sagala kakuatan, sareng nyumponan kabutuhan pelanggan.Ngaliwatan usaha anu teras-terasan, kami parantos ngawangun ranté industri anu lengkep tina desain produk sareng pamekaran, produksi produk pikeun pamutahiran prosés produk dina hal hardware séng-aluminium alloy die-casting, produk tambaga-aluminium ngajalin, mesin CNC, jst Perusahaan parantos 5.000 ton peralatan penempaan, 3.000 ton peralatan penempaan, 1.250 ton alat-alat casting die-paduan aluminium, 280 ton peralatan die-casting, sareng 88 ton alat-alat die-casting paduan aluminium. 10 sét 850 / 650CNC, 3 sét pusat mesin opat sumbu, 4 sét lathes CNC, 4 sét mesin inti, anu tiasa minuhan produksi sareng pamekaran produk-produk konsumén; éta tiasa nyumponan sarat pamekaran konsumén tina saderhana pikeun produk anu rumit. Dina bidang penempaan, perusahaan urang gaduh tim pangwangunan anu kuat, sareng ngajaga kerjasama jangka panjang sareng panilitian anu jero sareng ahli industri. Anjeunna gaduh pangalaman éksténsif dina bidang kandaraan énergi anyar sareng perawatan médis. Dina waktos anu sasarengan, éta khusus pikeun manufaktur calakan, audio sareng audio, catu daya sareng bidang sanés. Gaduh pangalaman anu euyeub dina produksi produk kimia. Milari damel sareng anjeun. Aplikasi produk: otomotif, komunikasi, audio, médis, manufaktur calakan sareng industri sanés. Ngagaduhan alat produksi: penempaan press, mesin die-casting, mobil CNC, CNC. Tiasa kerjasama sareng desain sareng pamekaran produk awal, keukeuh kualitas heula, sareng ngajamin 100% laju pangiriman