• CNC sareng ngolah bubut otomatis
  • Bagian otomatis maot casting
  • Asesoris alat tuang maot
  • Komunikasi maot bagian casting
  • Tentang Kami
Dongguan Yiwei Precision Hardware Co., Ltd. didirikeun taun 2010. Kusabab didirikeunna, kami parantos teras-teras ngagentos pelanggan, nuturkeun sagala kakuatan, sareng nyumponan kabutuhan pelanggan. Ngaliwatan usaha anu teras-terasan, kami parantos ngawangun ranté industri anu lengkep tina desain produk sareng pamekaran, produksi produk pikeun pamutahiran prosés produk dina hal hardware séng-aluminium alloy die-casting, produk tambaga-aluminium ngajalin, mesin CNC, jst Perusahaan parantos 5.000 ton peralatan penempaan, 3.000 ton peralatan penempaan, 1.250 ton alat-alat casting die-paduan aluminium, 280 ton peralatan die-casting, sareng 88 ton alat-alat die-casting paduan aluminium. 10 sét 850 / 650CNC, 3 sét pusat mesin opat sumbu, 4 sét lathes CNC, 4 sét mesin inti, anu tiasa minuhan produksi sareng pamekaran produk-produk konsumén; éta tiasa nyumponan sarat pamekaran konsumén tina saderhana pikeun produk anu rumit. Dina bidang penempaan, perusahaan urang gaduh tim pangwangunan anu kuat, sareng ngajaga kerjasama jangka panjang sareng panilitian anu jero sareng ahli industri. Anjeunna gaduh pangalaman éksténsif dina bidang kandaraan énergi anyar sareng perawatan médis.